Saturday, July 30, 2011

Goldcoast Morib

assalammualaikum w.b.t

menghabiskan masa di goldcoast morib bersama aisyah n abg goyen. mane dekna?? dekna tak larat nak ikut. so dia dok umah jer. 
sblum bersantai di goldcoast morib, kami ke rumah along dlu. ada kenduri sedikit sempena nak bulan ramadhan ini. sebelum tu, ekin ucapkan selamat berpuasa utk sume yg beragama islam. semoga kite bersama2 menjalankan ibadah ini dgn sebaik mungkin beserta melalukan amalan yg baik2.;)

kami betol2 bergembira kat gold coast.
walaupon dak aisyah ni kecik, tp tu bukan penghalang utk dia main gelongsor kat situ.
mula2 jer takot, lepas tu, dia la juara. hehehe

6.30 baru gerak balek umah. aisyah siap tak nak balek.
tp takpe kakak, dekat jer goldcoast tu, nnt kte dtg lagi ye.
hehehehe sukenye dia. alolololo.

smpai dlm kreta, benda pertama aisyah amik susu.
sekelip mata jer habis. wahhhhh lapar sungguh kamu ye.
selepas minum tido. haishh penat habis ni. :)


nak pegi kenduri umah along. 


kami da penat.  dlam kereta nak blek umah. byebye goldcoast:)



semangat kami.

da habis.
:)

No comments:

Post a Comment