Wednesday, May 11, 2011

Mengemas Blog!!!

assalammualaikum

fatin ilani da suruh kemas blog.. byk sawang..heheheh
mmg sudah lama tak update blog ni... fb pon agak jarang di update...
jd hari ni, dgn bangga nye, ekin update blog tercinta ni...
ekin nak bawak korang tgk keindahan sungai congkak.....

rancangan ni tak ade dlm senarai pon... ari jumaat tu, pegi amik aida dekat cmpus dia.
rase macam rindu plak kat kampung.. so pas amik dia, ekin trus ajak dia ke kampung....
lawat mak, nenek atuk belah ayah, nenek atuk belah mak,,, then, kami trus ke sg congkak...
sangat tenang.... hehehehehe.....

kepada korang , dtg la sungai congkak.. tempat yg menarik utk bergambar, beriadah...;)

jom kte kongsi beberapa gmbar ....






semoga entry kali ni, bley jd panduan utk korang yg nak g beriadah....heheh
thank kamu ..!! bye bye...

salam...

No comments:

Post a Comment