Wednesday, May 18, 2011

25 HAri...

assalammualaiku,,,

setelah 25 hari.. biarpon sekejap, tp menyumbang seribu satu makna dlm hidup ni... =_=

jd hari ni, masa utk menenangkan diri... jom kite tgk cter nur kasih..;) love it...
semoga cter tu best...
blek nnt ekin wat entry pasal cter tu k kawan2...;)

ok2, nak bersiap ni, syg kamu sumer...;)

Wednesday, May 11, 2011

Mengemas Blog!!!

assalammualaikum

fatin ilani da suruh kemas blog.. byk sawang..heheheh
mmg sudah lama tak update blog ni... fb pon agak jarang di update...
jd hari ni, dgn bangga nye, ekin update blog tercinta ni...
ekin nak bawak korang tgk keindahan sungai congkak.....

rancangan ni tak ade dlm senarai pon... ari jumaat tu, pegi amik aida dekat cmpus dia.
rase macam rindu plak kat kampung.. so pas amik dia, ekin trus ajak dia ke kampung....
lawat mak, nenek atuk belah ayah, nenek atuk belah mak,,, then, kami trus ke sg congkak...
sangat tenang.... hehehehehe.....

kepada korang , dtg la sungai congkak.. tempat yg menarik utk bergambar, beriadah...;)

jom kte kongsi beberapa gmbar ....






semoga entry kali ni, bley jd panduan utk korang yg nak g beriadah....heheh
thank kamu ..!! bye bye...

salam...

Tuesday, May 10, 2011

update blog....;)

assalammualaikum...

sudah lame sgt ekin tak update blog ni... rase rindu plak nak blog ...