Saturday, February 12, 2011

Tag daripada CIK FATIN ILANI.. :)


Assalammualaikum w.b.t

Ok nak jawab sume soalan yang di tag oleh cik FATIN ILANI kite yeee... ;) time kasih syg tag i. hehe..

Apakah status anda?

♥ sy ada la CINTA HATI MUISHH..HEHHE gediknyeww!!

Ceritakan diri anda

sy seorang yg sangat happy dalam mase yg same sgt sensitif... suke begambar dan mempunyai geng
baru iaitu aisya aleya dak kcik, kawan bgmbar sy... suke sgt memasak!!!! yummmyy,.. sedap ker??? hehehe
Ceritakan tentang blog anda?

blog sy bertajuk coretanhidupsya.. jdi anda sedia maklum, blog ini mengenai suka duka tentang diri sy ini... ;) heheh
Apa pendapat anda tentang blog?

diari online... senang .. bley type ape je yang kite rase...
Nasihat kepada rakan-rakan yang baru nak buat blog

♥ sy dak baru blaja .. hehehehe sy baru brpe bulan jer ade blog..
jd sy minta jase  baik anda sume bekongsi info dgn sy ..;P
Nyatakan keunikan blog anda?

keunikan yg ade pada blog sy ialah - cube teka???!!!! cari ok!!;)
Sampai bila nak tulis blog dan impian anda dalam dunia blog?

♥ Sampai tua!!!!!! heheheheh
 
 Impian dalam dunia blog?

♥ sume org ade blog sendiri... jd, senang sikit nak tau perkembangan sume ..!!! nak cari jodoh ker!!! hahaha gedik gatal btol...hehehe kan kan kan
Sy nak tag:
 
aida zyat
juhaida
suhaila

No comments:

Post a Comment