Tuesday, December 28, 2010

lorong hitam .. grrr.....

assalammualaikum

hati masih sedih sbb adik da jauh.... tiap hari call dia.. ya ALLAH sedih btol dgr suara dia... harap2 dia dapat tahan minggu orientasi ni.. pasni iAllah suma ok jer...
ok, habis da perasaan2 sedih ni... adik pon g blaja... boring plak kan sedih jer... haa jom story morry...hehe
 penah dgr lorong hitam tak???  selame 20 thun hidup kat kawasan Selangor ni la petama kali ekin dgr lorong hitam. dkat The Mines... hehe truk btol diri ni.. macam rabbit dok bawah tempurung... 
aida yg bgtau pasal lorong hitam ni.. tp bukan la lorong hitam yg bawa maksud tak baik....
dlm lorong hitam ni ade tasik ... tp ktrg tak dpt pegi lorong hitam semalam sbb hujan.. 
tp tak pe la.. sbb mase tu ktrg lapa sgt.. kol 3 lbey bru makan tau.. ni sume sbb esan... 
menunggu dia macam ape jer.... seb bek la kawan .. haishhh .. nak tau sape esan???
haa click je name kat bwah ni korang tau la dia..heheh

sampai je the mines ktrg trus cari foodcourt... ekin jalan da lambat sbb dlm otak nak makan.. macam zombie nak otak manusia..hhehe
akhir nye dpt jgk makan.. ahhhh.. nyaammmm nyaaammmmm!!!! 

lepas tu , mesti korang sume da tau ape yg ktrg wat kan... haaa sesi begambar la...
perut pon da kenyang kan..heheh ape lagi... 
ready....... 1.......2.............cheesseee!!!!! hehehehehe
 ni la sedikit sebanyak kenangan semalam...









lepas da geledah2 , jalan2 1 the mines, aida n esan ajak pegi karoke.. so , even time tu ekin tgh demam, tp tetap jgk pegi,,heheheh semangat nak melalak tu ade..
haa ktrg nyanyi 15 lagu.... 
aida gler layaan time nyanyi.. tegelak2 ktrg...heheh
 kuar karoke, tekak ekin makin perit.. 
balasannye, batukku semakin truk... ;(
heheh tapi tak pe la, yg penting kite ENJOY!!!!!! hehe

ni pic mase karoke







haa sronokk..hehe
lepas da melalak, ktrg pon blek. anta esan kat hostel dia blek..;)

belah malam plak, jumpe BFF mase skola plak.. ahhhh rindunye... bayangkan selame cuti sem yg panjang ni,
ktrg tak de mase langsung nak jumpe.. masing2 sebuk dgn hal masing2... smlm jumpe mmg sronok.. terubat rindu kat dorang... hehehe

syg korang.. dan trima kasih buat hidup ni lebih bemakne dan ceria...;)
mmuahhx....

ok, ekin cter smpi sini ye..;)
bye sume....

No comments:

Post a Comment