Saturday, December 25, 2010

HAPPY BETDAY!!

-assalammualaikum-

hye..;) da dua hari ekin tak update blog ni.. haishh rindu plak nak membebel..kan kan kan...;)
haa ok, oleh kerana da dua hari tak bebel, ari ni byk kot nak bebel.;) 1st of all, congratulation kepada student PMR.. ok, jom start story....

MEDICAL CHECK UP ADIK

ari khamis, pegi hospital.. teman adik wat medical check up utk g U nant..  boring btol menunggu.. seb bek bwk si kecik aisyah.. so tak de la bosan sgt..;) mase tunggu tu, mcm 2 reaksi aisyah buat,, mungkin dia pn bosan kot..hehe, contoh2 reaksi dia ialah;




haa, sian aisyah...;) bosan benar... smua org di pandang..hehe
habis je urusan adik tu, ktrg bawak aisyah g taman sebagai balasan sbb dia da lame menunggu.. aisyah pon apelagi, main la dgn semangat... suke btol tgk dak kecik ni...;)


BUAT KEK HARI JADI

haa, FATIN ILANI, ade soh letak cara masak2 kan,, tp ni ekin tak letak care masak, letak gmbar kek yg ekin wat jer.. cara2 nak buat nant akan saya letak kan di masa yg lain ok...?? TUNGGU...................;)

ok, dekna ade tempahan kek, so ekin tolong la dia...  mmg best wat kek, tp nak cuci tu, ahhh tension jer..
haa nak tgk tak hasil nye???? TARAAAA!!!!!!!!! EHHE  ni la...


ha ni kek berinspirasi kan topeng ape ntah name dia.. ekin pon taktau, lukis jer ikut topeng tuh.... haa cantik tak??? ok jgn ingat ekin buat satu jer,,, ekin wat dua tau... satu lagi untuk anak buah ekin... betday dia semalam .. tp bukan buat sorang, dekna yg byk buat.. ekin wat hiasan je ... malas nak bancuh..eheheh
haa lagi satu ekin wat kek upin dan ipin.. ni la gmbar kek tu..;)


ha ni la dia..hehe tp upin ipin ni tegelap sikit... ekin men lukis jer,, sebab anak buah ekin yg idlan ni mmg suke sgt upin dan ipin.. so ekin berusaha jgk ...;)
happy sgt, sbb budak2 tu suke tau... mase ni smbut betday idlan yg ke 3 thun... lepas siap ni ktrg pon siap nak g umah idlan kat subang... mase dlm kreta, ekin, adik , dgn anak dekna, aisyah begambar sakan la dulu... macam biase.. ktrg kan gler cmera,, tak tekecuali gak dak kcik aisyah ni,,heheh 






sronok begambar dlm kreta..;) smpai umah alang petang.. so lepas maghrib ktrg , mulakan majlis.. tp buat kecik2 jer.... ;) best sgt sbb idlan n kimi potong kek bersame makcik yg comel ni..hehehe lebih2 je.. ;) 
ni la dia..


happy betday idlan... muah muah muah...;)
ok, habis cter untuk semalam.. 
ari ni dekna ade tempahan kek lagi.. tp dia ade keje ...
make up kan pengantin.. so ekin wat kek lagi.. tp ekin soh dekna bakar dulu kek sbb seperti biase ekin mmg malas..hehehe
so lepas da sejukkan kek selama 1jam, ekin mula kan operasi menghias...;)
tp ari ni, abg ipar ekin tlong same.. sbb dia byk idea..
nak tgk hasil nye?? haaa ni la....



see!!!! haaa mmg sedap ni.... kek smalam pon sedap sgt....  so sape2 nak tempah, bley tempah kat dekna ok....hehehehe 

haa panjang lebar da membebell.. korang komen la kek tu ye??
ok la, nant ekin bebel lagi k.... 

bye readers....;)

No comments:

Post a Comment